Ensam stövel.

Vi tog en promenad i solen "runt kvarteret", där träffade vi en som blivit över...
Det här var vid 10-tiden. Vi löste melodikrysset och det gick bra ända till sista frågan L11= 2:a halvan av det dubbla förnamnet. SoundHound hjälpte oss fram till att Lee Ann Womack sjöng "Fools Believe And Liars Lie", det blev alltså Ann. Vi ringde till Arnold och pratade en stund. Daniel skulle komma och få någon hjälp av Morfar med matematik. Ulf ringde också. De var hos Farmor som numera bor på äldreboende Drottningvägen i Flen. Hon tycks finna sig tillrätta med det boendet. "Det nya äldreboendet, som byggs vid Drottninggatan 32 i Flens tätort får totalt 35 nya bostäder varav fyra bostäder för parboende och resterande bostäder för ensamboende.
Varje ny bostad är enrumslägehet av varierande storlek med pentry och egen toalett. Äldreboendet får också eget kök för tillagning av mat till de boende samt gemensamhetsutrymmen som samlingslokal och matsal. När det nya äldreboendet i Flen står klart kan ombyggnation av äldreboendet Heden i Malmköping påbörjas. Hedens nuvarande utformning är inte anpassat efter de behov som finns".
Efter middagsmålet gjorde vi oss klara att åka och hälsa på Ture. Jag tog med datorn för att kunna visa bilder för honom. Gun-Britt tog med två mackor, gjorda av Dans limpa med prickigkorv på. På hemväg åkte vi via Svensbyn, där vi tankade och sedan besökte Conny och Monica. När vi slutlligen kom hem, hade den ensamma stöveln försvunnit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0