Avlägget nedom Benbryteforsen.

    Måndag. Jag var in till MP´s småmaskinservice och beställde ytterligare ett nytt hjul till gräsklipparen. Denna gång var det höger hjul, som pajat. Det händer när jag kör i diket vid gångvägen. Jag var till Clas Ohlson AB. Köpte batterier AAA och "Screen Guard" till iPhone. Tittade på cykelhjälmar, fiskeutrustning och glömde titta på rostfri Morakniv.
Vi kopplade husvagnen till bilen och gav oss så småningom iväg mot Benbryteforsen. När vi kom dit, ställde vi upp vagnen bredvid Öhmans. Conny och Monica var inte där just då men kom så småningom. De hade varit på fisketur en bit uppströms, med måttligt resultat. De hade också fixat brasved, så vi fick en sagolik kväll med mat och dryck. Sol, tjugotvå plusgrader, svag vind och inga myggor.
Tisdag. Bo, Adam och Svea kom. De skulle bo i tält. Det var kanske lite spännande, men övernattningen gick bra. De fick prova vara med och fiska och det lyckades. En fin öring fick släppa till livet. Åter en kväll vid brasan, men denna gång svärmade en slags bevingade myror. Det var ganska irriterande. Senare kom också myggorna igång.



 Onsdag. Det har regnat i natt, men det har ändå gått bra för de som har sovit i tält i natt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0